Om Oss

Vi Hansa Hälsa Företagshälsovård vill ge dig de bästa tipsen och de bästa råd när det kommer till ditt välmående på din arbetsplats. Den här bloggen drivs med avsikt att vara en kunskapskälla och framförallt en källa till det du kanske inte tänker på, när du tänker på företagshälsovård. Vårt mål är att du som företagare ska kunna hitta intressant information som rör hur du eller dina anställda mår på arbetet. Arbetsmiljö ansvaret är ett delat ansvar mellan arbetsgivaren och arbetstagaren, se till att hålla dig uppdaterad!

Vi som arbetar här är yrkeskunniga inom olika områden, fysioterapeuter, arbetsmiljökonsulter, HR-konsulter med inriktning arbetsmiljö, mångfald och jämställdhetsexperter för att nämna några av våra starka kompetenser. Vi kommer att skriva utifrån olika perspektiv och med utifrån olika erfarenheter för att på så sätt öka värdet i den läsningen du vill komma åt när det kommer till en bättre arbetsmiljö och bättre hälsa på arbetet.

Vi vill dock understryka att det är jätteviktigt att du tar kontakt med din arbetsgivare vid besvär och att du rådfrågar just din egen hälsovård i frågor som rör din hälsa. Våra tips och råd ska tas som sådana och innan du gör något rådfråga din egen vårdcentral eller företagshälsovård. Tänk på att våra tips och råd ska endast avses som sådana. Det är din hälsa det handlar om, så var eftertänksam och klok när du ska fatta ett beslut.

Om du har frågor angående vad vi kan göra för dig och ditt företag, kan du alltid kontakta oss på vår mail info@hansehealsan.se eller så kan du använda vår kontaktformulär som du hittar här.