Uncategorized

Dagens agenda

Hej på er! Det är äntligen dags för ett nytt inlägg, även om det blir ett lite kortare. Idag ska jag och en kollega nämligen iväg till ugglarps för att ha en heldag med utbildning, workshops och diskussioner kring arbetsmiljön, ergonomi, stress och andra faktorer som påverkar medarbetares hälsa och förmåga att utföra ett bra jobb.

Det märks att företaget verkligen är måna om sina anställda och har förstått att är medarbetarna glada och känner sig sedda så blir slutkunden automatiskt nöjd. Det finns en direktkoppling där emellan.

Min tanke är att det ska bli en rolig och kreativ dag för alla som är inblandade. Vi ska lyfta medarbetarnas åsikter och egna målsättningar för att se så att dom har rätt arbetsuppgifter på företaget. Vi ska låta alla spåna på företagets vision i smågrupper för att se så att dom drar åt samma håll. Vi ska prata om värdskap – hur man bemöter leverantörer, kunder och medarbetare. Hur lång tid får det gå innan man svarar på ett mail, hur svarar vi på frågor vi inte har svar på än osv. Hur kan företaget skapa ett så sammansvetsas team att det känns som att det är en familj?

Dom ska även få i uppgift att klura på hur dom kan göra det där lilla extra som verkligen kommer sätta dom på kartan.

Ni hör ju! Vi har en väldigt rolig dag framför oss! Dessutom så gillar vi ju lite nytänk så en del uppgifter kommer göras i kombination med en promenad, för att deltagarna inte ska sitta still hela dagen. Vi kommer käka god mat och göra lite kreativa övningar för att kunna tänka utanför boxen!

Vill ni också boka en sådan här dag för ert företag så är ni självklart välkomna att höra av er! Arbetsmiljö och företagshälsa är ju något vi verkligen brinner för och något som kan göras till en kul teambuilding-grej.

Så, på återseende!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *