Uncategorized

Kick off

Hejsan alla läsare,

Kul att ni kikat in här på bloggen! Idag är jag lite disträ men pepp, har nämligen fått i uppgift att planera inför höstens kick off med jobbet, kul! Så spenderat två timmar med att googla runt på olika grejer, finns så himla mycket roligt man kan göra tillsammans med kollegorna så min lista på potentiella events är rätt lång. Men till slut kom jag fram till att det får bli företagscatering här i Göteborg och är så nöjd med idén måste jag få säga. Många av oss är ju riktiga gourmeter – lätt att bli det i den här stan som har så mycket olika sorters restauranger och levande pubar. 

De facto har Göteborg utsetts till Sveriges huvudstad när det gäller hantverksöl läste jag häromveckan. Så min tanke först var att vi drar till nåt hak där de serverar olika fina hantverksöl, men i och med att det fortfarande är risk för smitta och pågående pandemi fick jag tänka om lite, bättre om vi kan göra något på kontoret så man minskar smittorisken. Så nu har jag mailat runt och   fixat att några som driver mikrobryggerier kommer hit och berättar om hur de tillverkar hantverksöl och självklart att vi får smaka på de olika sorterna (eller well, smaka är väl en sanning med modifikation, dricka är kanske bättre ord, haha). Som en vinprovning alltså fast med öl – vad annars när man bor i Göteborg. 

Tog upp det med chefen och hon var direkt på tåget så nu är det bara att tuta och köra! Vi beslöt oss för att hålla det hemligt för de andra vad vi ska göra, skoj att överraska de andra. De vet bara att vi ska samlas här på kontoret på fredag kl 18 och helst inte vara proppmätta, så de fattar att mat är inblandat. Sedan tidigare år har vi redan en lista över folks allergier och specialdieter som jag har mailat till Parkner, cateringföretaget. Fått väldigt bra service, tillsammans har vi spånat fram en meny som passar bra till öl och det vattnas i munnen när jag tänker på det. Vi kör även på lite lättare snittar som förrätt och självklart finns det alkoholfritt för den som önskar. Så skönt med kollegorna att vi kan dricka ihop utan att någon blir direkt full, man har ju hört om out of office fester som blivit helt galna när folk dricker för mycket. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *