Uncategorized

Samarbete

Vi har ett nytt samarbete som vi precis har kickat igång. Detta samarbete är med Alingsås nya fastighetsbyrå. Detta är ett särskilt psykiskt påfrestande yrke. Mycket varierande, vilket är bra. Men att sällan kunna helt släppa arbetet, ofta var ute på resande fot och det långa dagarna, har en stor effekt på kroppen. Dom har sällan tillgång till mikrovågsugn vilket ofta gör att det blir snabbmat. Tid för avslappning och tränande, inte heller det enklaste att få till när man arbetar som mäklare.

Därför är teamet på plats för att se om vad vi kan göra för att löpa bot på detta. Vi håller på att ta fram en passande strategi hur vi skall kunna hjälpa dessa stackars mäklare. Vårt mål är att de alla skall må bra och att dom skall få en långvarig karriär som mäklare.

Så det var vad jag har gjort den här veckan. Men just nu sitter jag hemma framför tvn och kollar på resor. Tänkte ta en lite weekend i London. Jag och dottern brukar ta en resa en-två gånger om året. Ibland blir det en shopping resa och ibland mer äventyrsresa. Vi var i Portugal förra året och Italien. Men i år blir det iaf London. Har varit där några gånger innan men man blir aldrig riktigt nöjd med

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *