Tankar som far ut.

Hej på er!

Vad kul att ni var många som verkade tycka om förra inlägget om ensamhet och att göra sånt som man själv mår bra av. Hoppas att ni tar till er av mina tips och försöker att implementera det i er vardag. Det försöker jag alltid att göra och har gjort det senaste året, det har faktiskt hjälpt mig mycket och har gjort att jag känner mig så mycket lugnare och inte lika stressad över FOMO, som man säger idag. FOMO står för Fear Of Missing Out och innebär helt enkelt att man är rädd att missa saker och känner sig stressad att hinna vara med överallt. Vilket senare leder till ångest när man ligger hemma och scrollar igenom sociala medier och ser allt det där roliga man gick miste om. Det viktiga här är att inse att man inte kan vara med på allt som händer runt omkring en och att man inte MÅSTE det bara för man ser alla andra göra “roliga saker hela tiden”. De flesta personer som använder sig av sociala medier lägger upp bilder på NÄR dom faktiskt gör någonting roligt. Inte när man ligger hemma i soffan och halvsover efter en dag av massa jobb. Det är den skeva bilden som ibland kan förgifta ens hjärna, och det är tråkigt, i vissa fall sorgligt när det “nya världen” påverkar en person så kraftigt att man inte känner att man klarar av det längre.. 

Min tanke var inte att skriva ett inlägg till om detta men så blir det lätt. Som jag skrev i det första inlägget som bara var ett “välkomst-inlägg” kommer den här bloggen vara skön att ha för att kunna berätta för er som är intresserade av hur ett jobb inom hälsovården kan se ut men också en blogg där vi kan få skriva av oss. Vi träffar mycket folk och vi får höra mycket problematik och historier, det gör att man samlar på sig mycket tankar. 

Nu till en sak som ni kanske kan hjälpa mig med? Fråga: Hur tar man bort färg från trä?

Jag råkade nämligen i morse skvätta färg från en markeringspenna på ett nytt bord här i kontoret.. Tips och hjälp mottages tacksamt haha…

Thought, Idea, Innovation, Imagination, Inspiration


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *